Haber Detayı
10 Mayıs 2024 - Cuma 15:20
 
Burdur’da imzalar atıldı! 24 dairelik adliye lojmanları hayırlı olsun
Burdur’da imzalar atıldı! 24 dairelik adliye lojmanları hayırlı olsun
- Haberi
Burdur’da imzalar atıldı! 24 dairelik adliye lojmanları hayırlı olsun

Burdur’da Adliye çalışanlarının lojman ihtiyacının karşılanması amacıyla Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı tarafından, Burdur Merve Grup’tan 24 daire satın alındı.

Burdur’da Adliye çalışanlarının lojman ihtiyacının karşılanması amacıyla Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı tarafından, Burdur Merve Grup’tan 24 daire satın alındı. 

Burdur Tapu İl Müdürlüğünde, Burdur Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kara, Burdur Adalet Komisyonu Başkanı Musa Talih, Merve Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Aksöz’ün katılımıyla satın alma işlemi yapıldı.

Bahçelievler Mahallesinde yapımı devam eden site inşaatının 3 bloğundan toplamda 24 dairelik lojman yeri satın alınırken toplam maliyeti 108 milyon lira olduğu açıklandı.

Satın alma işleminin tamamlanmasının ardından basın mensuplarına açıklama yapan Burdur Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kara şunları söyledi;

“Yaklaşık iki ay evvel Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç, ilimizi sosyal tesislerimizin açılışı için ziyaret ettiğinde kendisine Burdur’umuzun lojman eksikliğini arz etmiştik. Sağ olsun Sayın Bakanımız derhal bu konuya eğildi ve ilgili talimatları verdi. Bunun üzerine Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfımız bu konuya eğildiler. Adalet Bakan Yardımcımız Sayın Ramazan Can’ın destek ve talimatlarıyla Burdur’umuzda bulunan ve hala yapımı devam eden 50 daireden ibaret sitenin 24 dairesini Merve Grup’tan satın aldık. Bunda çok mutlu ve gururluyuz. Bu hizmetin öncelikle yargı teşkilatımıza hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. Sonrasında Burdur’umuza, Burdur ekonomimize inşallah bir katkısı olur düşüncesindeyiz. Tabi bu süreçte Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç’a, Bakan Yardımcımız Ramazan Can’a ve vakfımızın kıymetli çalışanlarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bir teşekkürü de burada Hasan Hüseyin Aksöz bey özellikle hak ediyor. Zira burada yapmış olduğumuz alışverişte, yapmış olduğumuz alım-satım ilişkisinde gerçekten devletin menfaatlerini önceleyen bir hal içerine girdi. Bu bizi özellikle çok mutlu etti. Hep özverisi, devletimizin menfaatine olsun düşüncesi içerisindeydi. Bu konuda da kendisine ve çalışanlarına özellikle teşekkür ediyorum. Yeniden yargı teşkilatımıza, Adalet Bakanlığımıza ve Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfımıza, Burdur’umuza hayırlı olması temennisiyle teşekkür ediyorum”

Whatsapp Image 2024 05 09 At 14.07.14 (1)

Kaynak: Editör:
Etiketler: Burdur’da, imzalar, atıldı!, 24, dairelik, adliye, lojmanları, hayırlı, olsun,
Yorumlar
Haber Yazılımı