Haber Detayı
20 Haziran 2020 - Cumartesi 20:32
 
Burdur Belediyesinin sosyal belediyecilik anlayışı yine engele takıldı.
Burdur Belediyesinin sosyal belediyecilik anlayışı yine engele takıldı.
- Haberi
Burdur Belediyesinin sosyal belediyecilik anlayışı yine engele takıldı.

Burdur Belediyesi tarafından geçtiğimiz hafta içinde Başkan Ercengiz tarafından açıklanan sınav setleri yine engellemeye takıldı.

Burdur Belediye Başkanı Ecz. Ali Orkun Ercengiz’in sınava girecek öğrencilerin sınav stresi ile unutabilecekleri öngörülerek düşündüğü, 2 kurşun kalem, 1 kalem traş, 1 silgi, 1 el dezenfektanı ve maskeden oluşan sınav setleri dağıtımı yine dağıtım engeline takıldı.

Burdur Belediyesi ekipleri tarafından sabah erken saatlerinde Burdur il merkezi genelinde sınavın gerçekleşeceği 15 okulda yerlerini alan Belediye ekiplerinin engellemelerle karşılaşılması ve tutanak tutulması durumu gündeme düşmesiyle, taraflı tarafsız kesimin tepkisini çekti.

Geçtiğimiz hafta içinde Pandemi sürecinde Burdur Devlet Hastanesi servislerine dağıtılan kahve makinalarından kaynaklı soruşturmalar sonuca ulaşmamışken, bugün yaşanan olay akıllara farklı soru işaretlerini getirdi.

Edinilen bilgilere göre tutanak tutan ve engelleme yapan ekiplerin konu ile ilgili talimatın yukarıdan geldiğini sözlü ifade etmeleri, bu talimatın kimden geldiği sorularını da beraberinde getirdi.  

 

                                                                                                                     

Kaynak: Editör:
Etiketler: Burdur, Belediyesinin, sosyal, belediyecilik, anlayışı, yine, engele, takıldı., ,
Yorumlar
Haber Yazılımı