Haber Detayı
30 Aralık 2021 - Perşembe 14:47
 
Burdur Belediyesi İtfaiye Ekipleri Emir'i unutmadı
Burdur Belediyesi İtfaiye Ekipleri Emir'i unutmadı
- Haberi
Burdur Belediyesi İtfaiye Ekipleri Emir'i unutmadı

Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürü Mehmet Ali Ballak ve itfaiye erleri, merhum itfaiye çavuşu Sami Öztürk’ün vefatının 8. yılında torunu Emir Denizlioğlu’nu ziyaret ettiler.

Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, merhum itfaiye çavuşu Sami Öztürk’ün torunu Emir’in yanına  itfaiye aracıyla gitti. Araçtan İtfaiye Müdürü Mehmet Ali Ballak’ın indiğini gören Emir mutluluğunu

saklayamadı. Bir süre Emir’le sohbet eden itfaiye ekipleri, ona çeşitli hediyel er verdi. İtfaiye aracının direksiyonuna binen Emir, uzun süre unutamayacağı anlar yaşadı. Daha sonra Emir, itfaiye ekipleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

8 YIL GEÇTİ…

İtfaiye çavuşu Sami Öztürk, 7 Aralık 2013 günü ağabeyi Bahçelievl er Mahallesi Muhtarı İrfan Öztürk’ün kullandığı araçla kaza geçirdi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi araç içinde yaptığı İrfan Öztürk ve itfaiye çavuşu Sami Öztürk'ü kurtarmak için itfaiye ekipleri seferb er oldu. Pek çok kazaya müdahale eden itfaiye ekipleri bu kez amirlerini ve ağabeyini kurtarmak için zamanla yarıştı. Otomobili kırıcıyla kesen ekipler, yaklaşık yarım saat süren müdahalenin ardından Öztürk kardeşleri sıkıştığı yerden kurtardı. Yaralı kardeşlerden İrfan Öztürk olay yerinde yaşamını yitirirken, Sami Öztürk ambulansla Burdur Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. 54 gün yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Sami Öztürk 30 Ocak günü sabah saatlerinde vefat etti.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Burdur, Belediyesi, İtfaiye, Ekipleri, Emir'i, unutmadı,
Yorumlar
Haber Yazılımı