Haber Detayı
08 Eylül 2020 - Salı 14:56
 
Burdur’a Kent Tanıtım Evi
Burdur’a Kent Tanıtım Evi
- Haberi
Burdur’a Kent Tanıtım Evi

Burdur Çeşmedamı Mahallesi’nde bulunan Prof. Dr. Köksal Bayraktar’a ait Bayraktar Evi, yapılan düzenlemelerin ardından ‘Kent Tanıtım Evi’ olarak hizmet verecek.

Bayraktar Evi’nin ‘Kent Tanıtım Evi’ olarak düzenlendiğini söyleyen Başkan Ercengiz, “Çok kıymetli hocamız, değerli Prof. Dr. Köksal Bayraktar’ın şahsına ait olan aile evinin bir kısmını Burdur halkının kullanımına açmış olmasından son derece mutluyuz. Biz de bu evi bir Kent Tanıtım Evi haline dönüştürüp yeni bir düzenleme yaptık.”dedi.

Burdur’un önemli bir değerinin daha ortaya çıktığı günlerdeyiz diyen Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Burdurlu hemşehrimiz, çok kıymetli hocamız, değerli Prof. Dr. Köksal Bayraktar’ın şahsına ait olan aile evinin bir kısmını Burdur halkının kullanımına açmış olmasından son derece mutluyuz. Biz de bu evi bir Kent Tanıtım Evi haline dönüştürüp yeni bir düzenleme yaptık. Bu evin içerisinde Burdur kentine ait bir takım envanterler, fotoğraflar, dokümanları da bulundurarak, bir kısmını da dijital ortama aktararak Burdur hakkında bilgi almak isteyen yurttaşımıza hizmet etmek istiyoruz. Bundan sonraki süreçte o alanda görevli personelimizle birlikte vatandaşımızın hem dijital ortamdan yararlanabildiği hem de internet üzerinden günlük haberleri de takip edebildiği güzel bir çalışma ortamı da hazırladık. Burdur halkımıza hayırlı olsun. Değerli Köksal Bayraktar hocamıza da böyle bir katkı verdiği için bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Ercengiz, Kent Tanıtım Evi’nin açılışının önümüzdeki günlerde yapılacağını da ifade etti.

 

  

Kaynak: Editör:
Etiketler: Burdur’a, Kent, Tanıtım, Evi,
Yorumlar
Haber Yazılımı