Haber Detayı
01 Ağustos 2021 - Pazar 14:41
 
BURDUR ISPARTA PANCAR EKİCİLERİ KOOPERATİFİ’NDEN ‘ÖZEL HASTANE’ DESTEĞİ
BURDUR ISPARTA PANCAR EKİCİLERİ KOOPERATİFİ’NDEN ‘ÖZEL HASTANE’ DESTEĞİ
- Haberi
BURDUR ISPARTA PANCAR EKİCİLERİ KOOPERATİFİ’NDEN ‘ÖZEL HASTANE’ DESTEĞİ

Son günlerde Burdur kamuoyunda sıkça gündeme getirilen ÖZEL HASTANE yapımı ile ilgili olarak, S.S.Burdur Isparta Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı ve PANKOBİRLİK Yönetim Kurulu Üyesi Nasuh Eroğuz yazılı basın açıklaması yaptı.

Eroğuz;”Burdur ilinde maalesef bu güne kadar ÖZEL HASTANE ile ilgili bir çalışma yapılmamış,  birkaç defa denenmiş fakat istenilen seviyeye gelmediği için kapatılmış. Ama artık ihtiyaç olduğu bir gerçek,   hem ilimizdeki halkımız, hem de Pancar Kooperatifinin yaklaşık 70 bin ortağı ÖZEL Hastane ile ilgili ihtiyaçlarını civar illere giderek tedarik ediyor, komşu illerimiz bir nevi Sağlık Turizmi ile gelirlerini artırıyor, artık bizimde bunu başarmamız gerekiyor ki, ilimizde bunu yapabilecek bir çok iş adamımız mevcut, bunun örneğini bizzat daha önce gördük.”dedi.

S.S.Burdur Isparta Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı ve PANKOBİRLİK Yönetim Kurulu Üyesi Nasuh Eroğuz’un açıklaması şöyle; “Son 1,5 yıldır yaşadığımız COVİD-19 Pandemi sürecinde Sağlık sektörünün  önemini bir kez daha anladık, bu süreçte gördük ki Sağlık olmazsa bütün hayat duruyor maalesef,  Sağ olsunlar,  Devlet ve Özel Hastanelerimizde gece gündüz demeden özveriyle görev yapan tüm sağlık çalışanlarını canı gönülden kutlamamız ve kucaklamamız gerekiyor, ben de onlara temsil ettiğim Kooperatif ortakları adına çok teşekkür ediyorum.
Bu vesileyle de şunu dile getirmek istiyorum.  Burdur ilinde maalesef bu güne kadar ÖZEL HASTANE ile ilgili bir çalışma yapılmamış,  birkaç defa denenmiş fakat istenilen seviyeye gelmediği için kapatılmış.
 Ama artık ihtiyaç olduğu bir gerçek,   hem ilimizdeki halkımız, hem de Pancar Kooperatifinin yaklaşık 70 bin ortağı ÖZEL Hastane ile ilgili ihtiyaçlarını civar illere giderek tedarik ediyor, komşu illerimiz bir nevi Sağlık Turizmi ile gelirlerini artırıyor, artık bizimde bunu başarmamız gerekiyor ki, ilimizde bunu yapabilecek bir çok iş adamımız mevcut, bunun örneğini bizzat daha önce gördük. S.S.Burdur Isparta Pancar Kooperatifinin öncülüğünde oluşturduğumuz Konsorsiyumla Burdur Şeker Fabrikası özelleştirilmesine girdik ve dev şirketlerle yarıştık.
Biz temsil ettiğimiz, S.S.Burdur Isparta Pancar Ekicileri Kooperatifinin 70 bin ortağı adına  ÖZEL HASTANE yapımına destek veriyoruz, daha önce taşın altına elimizi nasıl koyduysak,  şimdi de hiç çekinmeden bunu yapabiliriz, bu konsorsiyumda illa bizim olmamızda şart değil tabi ki, yatırımı kim yaparsa yapsın bizim desteğimiz tam, yeter ki bu durum çözüme kavuşturulsun çünkü hem ilimiz hem de halkımız bunu çoktan hak ediyor. 
Son olarak şunu da söylemek istiyorum, ülkemizin dört bir yanında çıkan yangınların bir an önce kontrol altına alınmasını temenni ediyor,  yangından zarar gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletirken,  devlet ve millet birlikteliği ile bu zor ve acı durumları da aşacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini hatırlatıyor, sorumluların bir an önce yakalanarak YÜCE Türk Adaletine teslim edilmesini temenni ediyorum.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: BURDUR, ISPARTA, PANCAR, EKİCİLERİ, KOOPERATİFİ’NDEN, ‘ÖZEL, HASTANE’, DESTEĞİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı