Haber Detayı
08 Haziran 2021 - Salı 16:16
 
BURDOSK DOĞADA YÜRÜYÜŞ SEZONUNU AÇTI
BURDOSK DOĞADA YÜRÜYÜŞ SEZONUNU AÇTI
- Haberi
BURDOSK DOĞADA YÜRÜYÜŞ SEZONUNU AÇTI

Yaklaşık bir buçuk yıldır devem eden pandemi süresince faaliyetlerine ara veren Burdur Doğa Sporları Kulübü kontrollu normalleşme sürecinin başlamasıyla etkinliklerine yeniden başladı.

             Pandemi kuralları çerçevesinde 5 Haziran 2021 Cumartesi günü Özel araçları ile Merkez Kapaklı köyüne hareket eden 30 doğasever köy muhtarı Mesut Ak tarafından sıcak ilgi ile karşılandı.Katılımcılar muhtarın ikram ettiği süt ve çayı yudumlarken yeniden doğada olmanın mutluluğunu yaşadılar.Köy muhtarı,Burdosk’u yeniden köylerinde görmekten mutlu olduklarını,her zaman Burdosk’la birlikte olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

              Burdosk Başkanı Nuri Gök de Burdosk’un Kapaklıyı çok sevdiği,burada etkinlik yapmaktan her zaman mutlu olduklarını belirterek,gösterdiği yakın ilgi ve konukseverlikten dolayı Muhtara teşekkür ederek yürüyüşe başladı.

              Karaçam ormanları içindeki patikalardan ilerleyerek Aziziye göletine kadar yürüyen,buradan tekrar Kapaklıya dönen doğaseverler bir gün daha doğa ile içiçe olmanın mutluluğuyla Burdur’a döndüler.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BURDOSK, DOĞADA, YÜRÜYÜŞ, SEZONUNU, AÇTI,
Yorumlar
Haber Yazılımı