Haber Detayı
15 Temmuz 2021 - Perşembe 13:49
 
Bucak'ta açık hava sinema günleri başladı
Bucak'ta açık hava sinema günleri başladı
- Haberi
Bucak'ta açık hava sinema günleri başladı

Koronavirüs sürecinde vatandaşların birçok etkinlikten ve sosyal faaliyetten uzak kalması üzerine geçen sene Bucak Belediyesi tarafından düzenlenen 'Açık Hava Sinema Etkinlikleri', 2021 yılı 14 Temmuz Çarşamba günü akşamı yapıldı.

Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen etkinlikte aynı gün 2 film birden sinemaseverler ile buluştu. Sosyal mesafeye dikkat edilerek hazırlanan alanda Bucak Belediyesi ekipleri Patlamış mısır ikram edildi.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz yıl gibi bu yılda Cumhuriyet Meydanında açık hava sinema şöleni düzenledik. Nostaljik açık hava sineması keyfini vatandaşlarımıza yaşatmak, birlik ve beraberlik içerisinde huzurlu ve keyifli bir akşam geçirebilmek adına bu etkinliği başlattık. 14 Temmuz Çarşamba Günü Çocuklarımız için animasyon filmi ile başlayan etkinliğimiz gecenin ilerleyen saatinde “Çicero” filmi ile devam etti. Biliyorsunuz ertesi gün yani yarın 15 Temmuz. Bu vesileyle 15 Temmuz Şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum.” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bucak'ta, açık, hava, sinema, günleri, başladı,
Yorumlar
Haber Yazılımı