Haber Detayı
04 Aralık 2019 - Çarşamba 15:10
 
BTB, Akreditasyon Belgesi’nde seviye atladı
BTB, Akreditasyon Belgesi’nde seviye atladı
YAŞAM Haberi
BTB, Akreditasyon Belgesi’nde seviye atladı

BTB, Akreditasyon Belgesi’nde seviye atladı

Burdur Ticaret Borsası (BTB) 2014 yılından bu yana sahip olduğu Akredite Borsa Belgesi yenileme denetimi başarıyla geçti. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesindeki Oda ve Borsaların hizmetlerini 5 yıldızlı ve sürdürülebilir olarak verebilmesi için oluşturulan sistemde, 5 yıldır Akredite Borsa unvanıyla çalışmalarını sürdüren BTB, 2 gün süren denetimler sonucunda, C Seviyesinden, B Seviyesi Akredite Borsa olarak, kalitesini tescilledi.

Burdur Ticaret Borsası, Ulusal Klaslama, Belgelendirme Uygunluk Değerlendirme Kuruluşu olan Türk Loydu Vakfı Denetçisi Serkan Şahin tarafından 2-3 Aralık 2019 tarihlerinde gerçekleştirilen denetimleri başarıyla tamamlayarak Akredite Oda unvanını C seviyesinden B seviyesine taşıdı.

Kalite ve Akreditasyon Belge Yenileme Denetiminde Burdur Ticaret Borsası’nın yönetim, meclis, borsa mevzuatı, politika temsil, mali yönetim, iş planlaması yönetimi, haberleşme ve yayınlar, temel yeterlilikler, insan kaynakları, bilgi - işlem, kalite yönetimi, üye ilişkileri ile iş geliştirme ve eğitim gibi konu başlıklarında yaptığı uygulama ve çalışmalar incelendi.

İlgili konu başlıklarında istenilen bilgi ve belgeler, ilgili birim sorumluları tarafından kendilerine sunuldu. Yapılan birçok iyi uygulama ile artı puan alan BTB, C seviyesinden B seviyesine yükselerek, 5 yıldızlı hizmet kalitesini yineledi.

04/12/2019 Burdur Ticaret Borsası Basın Danışmanlığı

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: BTB,, Akreditasyon, Belgesi’nde, seviye, atladı,
Yorumlar
Haber Yazılımı