Haber Detayı
01 Haziran 2020 - Pazartesi 23:03
 
Başkan Ercengiz ve Akbulut’tan esnafa; “Normalleşme” ziyareti
Başkan Ercengiz ve Akbulut’tan esnafa; “Normalleşme” ziyareti
- Haberi
Başkan Ercengiz ve Akbulut’tan esnafa; “Normalleşme” ziyareti

Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında geçici olarak kapanan restoran ve kafeler normalleşme süreci çerçevesinde hizmet vermeye başladı.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Cumhuriyet Halk Partisi Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut ile birlikte normalleşme süreci kapsamında bugün (1 Haziran 2020 Pazartesi) itibariyle yeniden iş yerlerini açan esnafları ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

Başkan Ali Orkun Ercengiz ve İzzet Akbulut esnafları alınan tedbirlerin uygulanması konusunda uyararak sohbet ederken, Belediye’ye bağlı ekipler de açılan işletmelerde dezenfekte çalışmaları yaptı.

Ziyaretin ardından konuşan Başkan Ercengiz şunları söyledi; “Yaklaşık 2,5 aydır kapalı olan ve 1 Haziran itibariyle normalleşme sürecinde yeniden açılan kent merkezinde ki iş yerlerimizi İl Başkanımızla birlikte ziyaret ettik. İş yerlerinin açılması, Ekonominin çarklarının dönmesi açısından önemli. Ama vatandaşımızda tedbirlere uyarak, gerekli önlemleri alarak hem iş yerlerinde hem de vatandaşımız açısından tedbirleri alarak salgın riskini taşıdığımız şu günlerde hastalık varsa eğer bulaştırmamak istiyoruz. Bizde Yerel Yönetim olarak, kolluk kuvvetlerimiz ile birlikte iş yerlerinde gerekli denetimleri yapacağız. Vatandaşımızın en etkin şekilde korunmasının yöntemlerini zaten 2,5-3 aydır uyguluyoruz, uygulamaya da devam edeceğiz. Burdur bu anlamda iyi bir sınav verdi. Esnaf arkadaşlarında bize yardımcı olacağını düşünüyoruz. Çünkü insan sağlığı bu başka bir şey değil. Önce insan sağlığı olduğu için herkes üzerine düşen görevi yaparsa bu süreci de en iyi şekilde atlatacağımızı da umut ediyorum.” Dedi.

-Muhammet Fatih Başcı

  •  
Kaynak: Editör:
Etiketler: Başkan, Ercengiz, ve, Akbulut’tan, esnafa;, “Normalleşme”, ziyareti,
Yorumlar
Haber Yazılımı