İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR !
Haber Detayı
09 Mart 2024 - Cumartesi 14:05
 
BAŞKAN ERCENGİZ MAKÜ SPORU UNUTMADI MAKÜ SPORA 500 BİN TL BAĞIŞ
BAŞKAN ERCENGİZ MAKÜ SPORU UNUTMADI MAKÜ SPORA 500 BİN TL BAĞIŞ
- Haberi
BAŞKAN ERCENGİZ MAKÜ SPORU UNUTMADI MAKÜ SPORA 500 BİN TL BAĞIŞ

Burdur Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz başkanlığında 7 Mart 2024 Perşembe günü Belediye Meclisi Halı Sarayı’nda son kez toplandı.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 7 Mart 2024 Perşembe günü gerçekleşen Belediye Meclisi toplantısında maddi zorluklarla karşı karşıya kalan MAKÜ SPOR’a beş yüz bin lira maddi destek yapılmasını mecliste ek gündem maddesi olarak sundu.

Başkan Ercengiz, “Burdur’un spor alanında başarı elde etmiş kulüplerinden Maküspor’un yaşadığı maddi sıkıntıları göz önünde bulundurarak, onlara destek olmamız önemli bir adım olacaktır. Bu çerçevede, Belediye olarak Maküspor’a 500 bin lira maddi yardım yapılmasını teklif ediyorum.” dedi.

MAKÜ SPOR için beş yüz bin lira maddi yardım yapılmasına yönelik mecliste görüşülen ek madde oy birliği ile kabul edilirken Ali Orkun Ercengiz, sporun ve sporcunun daima yanlarında olduklarını ve destekleyeceklerinin altını çizdi. Ercengiz konuşmasının devamında; “Bölgesel Amatör Lig’de bizi temsil eden bir takımımız var. Bir yola girdiler, iyi veya kötü. Türkiye kupasında 3’üncü tura kadar çıkarak bence bir şeyler yapmaya gayret ediyorlar. Biz de en başında söylediğimiz gibi, bir örnek teşkil eder. Sahip çıkmak isteyen, elini taşın altına koymak isteyen kim varsa önceden dört yüz bin lira bir maddi yardım yapmıştık. Takımımız biraz sıkışmış, ayakta tutmamız lazım. Sahip çıkabildiğimiz kadar sahip çıkalım.” Dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BAŞKAN, ERCENGİZ, MAKÜ, SPORU, UNUTMADI, MAKÜ, SPORA, 500, BİN, TL, BAĞIŞ,
Yorumlar
Haber Yazılımı