Haber Detayı
20 Şubat 2021 - Cumartesi 18:25
 
Başkan Ercengiz; Günde 10 bin ekmek alırım!
Başkan Ercengiz; Günde 10 bin ekmek alırım!
- Haberi
Başkan Ercengiz; Günde 10 bin ekmek alırım!

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, twitter hesabından bir paylaşımda bulunarak Karamanlı ilçesinde 210 gram ekmeğin 1 TL'den satılması üzerine 10 bin ekmek almaya talipli olduklarını açıkladı.
Başkan Ercengiz, "Karamanlı İlçemizdeki fırıncı esnafımızın 210 gr ekmeği 1 TL’den satacağını sevinerek öğrendim. Burdur Belediyesi olarak günde 10.000 ekmeği Karamanlı ilçemizdeki esnafımızdan alarak üzerine nakliye masraflarını da koyup halkımıza satmayı taahhüt ediyorum. 1 yıllık sözleşme yapmak şartıyla Karamanlı ilçemizden ekmek almaya talibiz. Hem Halkımıza ucuz ekmek yedirmiş hem de ilimizin her noktasında esnafa destek olmuş oluruz. Pazartesi Karamanlı’daki Fırıncılarımızı da Burdur’a görüşmeye davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

Başkan Ercengiz'in açıklamasına cevaben Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu Burdur Belediye Başkanının teklifinden gururlandıklarını ancak durumun etik olmayacağı paylaşımı geldi. 

Başkan Ercengiz bu cevaba yine twitter'dan yayınladığı mesajla; 

Karamanlı Beldiye Başkanımızın gurur duyduğu ama etik bulmadığı davranışımızda ısrarcıyız. Karamanlı’da ne süre ile bu fiyattan satılacağını da öğrenirsek ona göre hazırlığımızı yaparız. Sevgili Başkanım Sen değil Fırıncılarımız cevap versin lütfen. Ekmekte siyasete karşıyız Öğrendiğimize göre sizin ricanız! üzere bir hafta bu fiyattan gerekirse zararına zararına satacaklarmış Gündemi değiştirmek üzere Akp il Bşk’nın başlattığı hamle maalesef ilimizin huzurunu kaçırıyor. İli ilçesi yok biz Burdurumuzu bir bütün görüyoruz. Ben zaten daveti Size değil fırıncı esnafımıza yaptım. Burdurlu esnafımızı biz yeterince düşünüyoruz. İl Bşknınızdan ricam elektrik doğalgaz akaryakıt vergi vb indirimleri sağlatsın ekmek her yerde 1 TL olsun. Hodri meydan bekliyorum...

Kaynak: Editör:
Etiketler: Başkan, Ercengiz;, Günde, 10, bin, ekmek, alırım!,
Yorumlar
Haber Yazılımı