Haber Detayı
27 Nisan 2020 - Pazartesi 17:43
 
Başkan Ercengiz'den Arıtma Tesisi İle İlgili Açıklamalar
Kimse kendine pay çıkarmasın!
- Haberi
Başkan Ercengiz'den Arıtma Tesisi İle İlgili  Açıklamalar

Başkan Ercengiz sosyal medya hesabı üzerinden, “Özellikle bu büyük altyapı yatırımımızın Burdurumuza kazandırılması için özveriyle çalışan kurum personelimize, ilbank Genel Müd bürokratları ve Bölge Müd teşekkür ediyorum. Bunun dışında kimsenin kendine pay çıkarması doğru değildir.” dedi. 
 
Burdur Merkez Atıksu Arıtma Tesisi projesi ile ilgili AK Partili Milletvekilleri bugün yazılı bir açıklama yayımladı. Açıklamanın hemen ardından Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz konu ile ilgili aydınlatma yaptı.
 
Başkan Ercengiz’in sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada;
 
“İleri biyolojik atıksu arıtma tesisine ait tüm çalışmalar 2014-19 döneminde bizzat tarafımdan takip edilmiş proje yöntemi bizim tarafımızdan belirlenmiş Avrupa Yatırım Bankası tarafından kredisi onaylanarak İlbank AŞ ile ortak ihale yönetimi belirlenmesi için uzunca bir süre çaba sarf edilmiştir.
 
Büyük bir gururla her aşaması Belediyemizce takip edilen, işini düzgün yapan ilbank bürokratları ile ilmek ilmek işlenmiş, ilk ihalesi yaklaşık maliyetin çok çok üzerinde tek bir firmanın ihaleye katılması sonucu bizzat “ TARAFIMDAN” iptal edilmiş ve dört ay sonra yeniden ihale edilerek daha çok firmanın katılımı ile devletin milletin cebinden çıkacak milyonlarca liranın önüne geçilmiş gerçek değerinde yapılması için şeffaf ve doğru bir sonuç elde edilmiştir.
 
Yani Atıksu Arıtma işi baştan sona tarafımızca takip edilip sabırla sonuca gidilmiştir. Özellikle bu büyük altyapı yatırımımızın Burdurumuza kazandırılması için özveriyle çalışan kurum personelimize, ilbank Genel Müd bürokratları ve Bölge Müd teşekkür ediyorum.
 
Bunun dışında kimsenin kendine pay çıkarması doğru değildir. Göreve geldiğim 2014 yılı Ağustos ayında belediye meclisimizden tarafıma verilen yetkiyle kentimizin en önemli sorunlarından birinin daha çözülmesine gösterdiğimiz çabanın karşılığını almak beni son derece mutlu etmiştir.
 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur…”
 
Kaynak: Editör:
Etiketler: Başkan, Ercengiz'den, Arıtma, Tesisi, İle, İlgili, , Açıklamalar,
Yorumlar
Haber Yazılımı