Haber Detayı
18 Ocak 2022 - Salı 20:37
 
Başkan Ercengiz Cevabı Sahada Verdi
Başkan Ercengiz Cevabı Sahada Verdi
- Haberi
Başkan Ercengiz Cevabı Sahada Verdi

Burdur’da kar yağışının kendini göstermesiyle birlikte teyakkuza geçen Burdur Belediyesi’ne bağlı ekipler, sabahın ilk ışıklarından bu yana şehir merkezinin her noktasında tuzlama ve küreme çalışmaları gerçekleştiriyor.
 

Sabah saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı tüm kenti beyaza bürüdü. Kar yağışının başladığı ilk andan itibaren sahada yer alan Burdur Belediyesi ekipleri, günlük hayatta bir olumsuzluk yaşanmaması adına mücadele veriyor.

Burdur Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kentin her noktasında tuzlama ve küreme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kar yağışının sabah saatlerinde etki göstermesine rağmen belediye ekiplerinin önlem almadığını öne süren yurttaşlar, sosyal medya üzerinden Başkan Ercengiz’i hedef alsa da, Ercengiz halkın konforunu sağlamak adına sahada çalışmaları yakından takip ediyor.

Karla mücadeleyi yakından takip ettiği görüntüleri sosyal meydadan paylaşan Ercengiz, ''Aklınca sosyal medyadan belediye emekçilerini küçümseyenlere verilecek cevap çalışmak ve halkımızın konforunu sağlamaktır. Biz büyük bir aileyiz ve Burdur için çalışıyoruz. Eğlence bittiyse biraz mazotu benzini hayat pahalılığını konuşalım ne dersiniz'' notunu düştü. 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Başkan, Ercengiz, Cevabı, Sahada, Verdi,
Yorumlar
Haber Yazılımı