Haber Detayı
04 Ekim 2021 - Pazartesi 12:04
 
Başkan Alagöz'den öğrenciler için Apart hamlesi
Başkan Alagöz'den öğrenciler için Apart hamlesi
- Haberi
Başkan Alagöz'den öğrenciler için Apart hamlesi

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz Tefenni'yi tercih eden Yüksekokul öğrencilerinin barınma ihtiyaçlarına destek olmak amacıyla Apart daireler yapacaklarını belirtti.
Başkan Alagöz açıklamasında;
Belediyemize ait olan PTT Tefenni Şube binasının da dahil olduğu binanın üst katı, Fen İşleri Müdürlüğümüzce yaptığımız değerlendirme sonrası, İlçemiz Meslek Yüksek Okulunu kazanan öğrencilerimizin kiralık ev, yurt, pansiyon gibi kalacak yer bulamama sorunlarından dolayı 2 Adet 2+1 ve 2 Adet 1+1 apart daire şeklinde projelendirilmiş ve gerekli çalışmalar başlatılmıştır.
İlçemizin son yıllardaki gelişimi ile birlikte ortaya çıkan konut sorununu çözmek adına, Belediyemizce önümüzdeki günlerde daha büyük çalışmalarımız olacaktır.
Tüm öğrencilerimizin burdan mezun olurken hem Ülkemiz için faydalı bireyler, hem de Tefenni'mizi en güzel duygularla anarak uğurladığımız hemşerilerimiz olmalarını sağlamak için gerek Belediye, gerek Esnaflarımız gerekse de Halkımızla elimizi değil, gövdemizi taşın altına sokacağımızı bildirir, yapacak olduğumuz konutların başta öğrencilerimize ve #Tefenni'mize, sonrasında #Burdur'umuza, Vatanımıza ve Milletimize hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ederim. Saygılarımla.
Kaynak: Editör:
Etiketler: Başkan, Alagöz'den, öğrenciler, için, Apart, hamlesi,
Yorumlar
Haber Yazılımı