Haber Detayı
27 Haziran 2022 - Pazartesi 13:30
 
BAŞAKŞEHİR BURDUR’DA İLK ANTRENMANINI YAPTI
BAŞAKŞEHİR BURDUR’DA İLK ANTRENMANINI YAPTI
- Haberi
BAŞAKŞEHİR BURDUR’DA İLK ANTRENMANINI YAPTI

Süper Lig takımlarından Medipol Başakşehir futbol kulübü yeni sezon hazırlıkları için geldiği Burdur’da ilk antrenmanını yaptı.

Başakşehir’li futbolcular tarifeli uçakla geldikleri Süleyman Demirel Havalimanı’ndan kamp yapacakları Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi tesislerine takım otobüsü ile geldi. Otele gelişlerinde Başakşehir takımını Makü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, Rektör Danışmanı ve Maküspor Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Kılınç çiçeklerle karşıladı. Başakşehir yaklaşık 2 saat dinlenmenin ardından Teknik Direktör Emre Belözoğlu yönetiminde ilk antrenmanını yaptı.

Dinamik ısınmayla başlayan idman, üç grup halinde pas çalışmasıyla devam etti. Çift kale maçla antrenman sona erdi.

Teknik Direktör Emre Belözoğlu, antrenmanın ardından Yeni Gün Gazetesi’ne yaptığı açıklamada “Bizim geçen seneden oturmuş bir düzenimiz var. İyi bir oyuncu grubumuz var. Puansal anlamda geldiğimiz günden itibaren daha iyisini yapabilirdik ama iyi puan topladık, Avrupa kupaları hedefimize ulaştık. Oraya da gitmek istiyoruz. Hazırlıklarımıza üç gün önce İstanbul’da başladık. Bugün Burdur’da kampımız ile beraber devam edecek bu süreç. Sezon için hazırlıklarımız devam ediyor. Mevcutta da iyi bir kadromuz var ama iki üç tane destek olacak. Zaten iki tane oyuncumuz aramıza katıldı. Üç tane daha oyuncuyu içeriye dahil edeceğiz gibi görünüyor şu an” dedi.

“Ön tarafta oynayabilen skora katkı verebileceğini düşündüğümüz oyuncularla görüşme halindeyiz diyen Belözoğlu, “Başakşehir takımının hedefi yıllardır aynı. En kötü Avrupa kupalarına gitmek. Sezonu en üstte bitirmek adına bu mücadelemizi göstereceğiz bu gücümüz var, geçmişimizde var. Yine aynı şekilde yolumuza devam edip ilerleyeceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.

MAKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, “Avrupada ve ülkemizde bu kadar başarılı olan takımları tesislerimizde misafir etmekten çok memnunuz, her geçen gün daha fazla takım ve federasyondan taleplerin gelmesi Rektörümüz Prof. Dr. Adem Korkmaz’ın öncülüğünde ne kadar başarılı bir işe imza attığımızın göstergesidir” sözlerine yer vererek üniversite hakkında Emre Belözoğlu’na bilgi verdiklerini, takımın karşılamayı oldukça sıcak bulduğunu ve takımında aynı samimiyetle dönüş ve teşekkürlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kılınç ise “Rektörümüz Prof. Dr. Adem Korkmaz’ın üstün gayretleriyle ilimize kazandırılan otel ve spor tesisleri ilimize ve ülkemize güç katmaya başladı. Bu tesisler hem ilimizin marka değerini artırıyor, tanınırlığını daha da güçlendiriyor. Artık Lavanta, Salda, Sagalassos ve Kibyra yanında Burdura yeni bir güç katan spor turizmi var. Olmaz diye bir şey yok, yeter ki inanalım. Rektör Prof. Dr. Âdem Korkmaz öncülüğünde bu projeye inandık ve şimdide meyvelerini almaya başlıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BAŞAKŞEHİR, BURDUR’DA, İLK, ANTRENMANINI, YAPTI,
Yorumlar
Haber Yazılımı