Haber Detayı
18 Nisan 2023 - Salı 12:12
 
BAL baraj maçının yeri ve saati belli oldu
BAL baraj maçının yeri ve saati belli oldu
- Haberi
BAL baraj maçının yeri ve saati belli oldu

Burdur Maküspor-Bucak Belediyesi Oğuzhanspor Bölgesel Amatör Lig baraj maçı 30 Nisan 2023 pazar günü MAKÜ İstiklal Stadı’nda oynanacak.

Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, Bölgesel Amatör Lig baraj maçında karşı karşıya gelecek olan Burdur Maküspor-Bucak Belediyesi Oğuzhanspor maçının oynanacağı stadı ve tarihi açıkladı.

30 Nisan 2023 pazar günü MAKÜ İstiklal Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın galibi önümüzdeki sezon Burdur’u Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek.

Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’ndan yapılan açıklamada; “2022-2023 Futbol sezonu Bal Ligi Statüsü ve Birinci Amatör Küme Statüsü gereği, ilimiz Birinci Amatör Küme Şampiyonu Bucak Belediyesi Oğuzhan Spor ve Bölgesel Amatör Lig 8.grupta mücadele eden temsilcimiz Burdur Makü Spor arasında oynanacak olan Bal Baraj Müsabakasının yeri saati ve gününün tespiti için,  17 Nisan 2023 Pazartesi günü Federasyonumuzda gerçekleşen toplantıda her iki takım yetkilileri ve Komite üyeleri tarafından ilgili müsabakanın 30 Nisan 2023 Pazar Günü Saat 14:00 da Burdur Makü İstiklal Stadında oynanmasına karar verildi. Her iki takımımıza da başarılar dileriz.” denildi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BAL, baraj, maçının, yeri, ve, saati, belli, oldu,
Yorumlar
Haber Yazılımı