Haber Detayı
19 Eylül 2023 - Salı 12:51
 
BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDE YKS ŞAMPİYONLARINA ÖDÜL TÖRENİ
BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDE YKS ŞAMPİYONLARINA ÖDÜL TÖRENİ
- Haberi
BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDE YKS ŞAMPİYONLARINA ÖDÜL TÖRENİ

YKS sınavında Türkiye 51’ncisi Burdur Birincisi Olan Göktürk Kağan Girgin ve Türkiye 415’ncisi Burdur Birincisi olan Onat KÖSE kolejde düzenlenen tören ile ödüllendirildi.
Programda; Burdur Bahçeşehir Koleji 2 YKS Şampiyonu Göktürk Kağan Girgin ve Onat Köse’ye Burdur Bahçeşehir Koleji Kurucusu Hurşit Çetin ve Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Hasan Keleş tarafından ödül töreni düzenlendi. Ödül töreni, yöneticiler ve öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti. Açılış konuşmasını Lise Müdürü Hasan Keleş yaptı. Bahçeşehir Koleji Kurucusu Hurşit Çetin’de konuşmasında öğrencilerle bir aile olduklarını ve asla kopmayacaklarını vurguladı ve başarı elde eden öğrenciler ile öğretmenleri tebrik etti. Öğrencilere 15’er Bin TL’lik hediye çeklerini takdim etti.
Konu hakkında açıklamada bulunan Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Hasan Keleş ise: “4 yıllık eğitim-öğretim döneminin sonunda yapılan YKS’de Türkiye de Rekor Başarı ve Burdur Birinciliğini çifte zaferle ilimize kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Bizlere böylesine bir mutluluk yaşatan başta 12. sınıf öğrencilerimiz Göktürk Kağan Girgin ve Onat Köse’ye; her zaman bizlere güvenen velilerimize, bu büyük başarıda emeği geçen tüm öğretmenlerimize, okul idarecilerimize ve yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BAHÇEŞEHİR, KOLEJİNDE, YKS, ŞAMPİYONLARINA, ÖDÜL, TÖRENİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı