Haber Detayı
16 Ekim 2023 - Pazartesi 10:38
 
Artık uçakla Sabah İstanbul’a Git, Akşam Burdur ve Isparta’ya Gel
Artık uçakla Sabah İstanbul’a Git, Akşam Burdur ve Isparta’ya Gel
- Haberi
Artık uçakla Sabah İstanbul’a Git, Akşam Burdur ve Isparta’ya Gel

Geçtiğimiz haftalarda Burdur ve Isparta heyetinin İstanbul çıkarması sonrası uçak seferlerinin artırılmasına yönelik Isparta ve Burdur’un ortak girişimleri meyvesini verdi; Uçak seferleri haftada 5 gün olmak üzere Isparta’dan kalkış 05.00, dönüş ise 24.00 olarak belirlendi.

Isparta, Burdur ve Dinar’ın buluşma noktalarından biri olan Süleyman Demirel Havalimanında düzenlenen uçak seferlerinin artırılması için AK Parti Burdur Milletvekili Adem Korkmaz, AK Parti Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz, Osman Zabun, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, AK Parti İl Başkanı Serkan Keskin, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, ITSO Meclis Başkanı Ethem Erkan Kader, Yönetim Kurulu Üyesi Ozan Demiralay ve Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Ali Daldal; Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi ve Anadolujet Genel Müdürü Kerem Sarp’ı ziyaret ederek Süleyman Demirel Havalimanındaki sefer sayılarının artırılmasına yönelik girişimlerde bulunmuştu.

Isparta ve Burdur heyetinin talepleri karşılık buldu, Süleyman Demirel Havalimanında uçak seferlerinin haftada 5 gün olarak düzenleneceği, Isparta’dan sabah kalkış saati 05.00, gece dönüş ise 24.00 olarak belirlendiği öğrenildi.

Konuya ilgili konuşan AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı; “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti hükümetimizin en önemli sloganlarından olan “Havayolu halkın yolu olacak.” düsturuyla Burdur ve Isparta olarak yaptığımız girişimlerimiz karşılık buldu. Uçak seferlerinin talebimize yönelik düzenlenmesinde emeği geçen Burdur Milletvekillerimiz Prof. Dr. Adem Kormaz ve Mustafa Oğuz’a, Isparta Milletvekillerimiz Mehmet Uğur Gökgöz’e, Osman Zabun’a, Isparta Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’e, AK Parti Isparta İl Başkanımız Serkan Keskin’e, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Metin Çelik ve yönetimine, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine, Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi’ye ve Anadolujet Genel Müdürü Kerem Sarp’a teşekkür ediyorum.” dedi.

HABER MERKEZİ

WhatsApp Image 2023 10 14 at 18.43.46 (2)

Kaynak: Editör:
Etiketler: Artık, uçakla, Sabah, İstanbul’a, Git,, Akşam, Burdur, ve, Isparta’ya, Gel,
Yorumlar
Haber Yazılımı