Haber Detayı
02 Mart 2022 - Çarşamba 11:33
 
ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MUHİTTİN BÖCEK, BURDUR’DA
ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MUHİTTİN BÖCEK, BURDUR’DA
- Haberi
ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MUHİTTİN BÖCEK, BURDUR’DA

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Burdur’da çeşitli temaslarda bulundu.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret eden Başkan Böcek daha sonra Burdur Valiliği, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası, Burdur Ticaret Borsası, Burdur Esnaf Odaları Birliği, Burdur Belediyesi El Sanatları Merkezi ve Yeşilova Belediyesini ziyaret etti.

Burdur Belediyesi ziyaretinde konuşan Başkan Böcek “Antalya’mızın komşu ili, göller yöresi illerinden olan Burdur’dayız. Ev sahipliğiniz için teşekkür ederim. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak abi kardeş olarak yapabileceğimiz bir şey varsa her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim.” dedi.

Başkan Ercengiz ise “Gülü kaybettik artık lavantaya döndük. Gölü kaybettik. Çoraklaşan bir bölgedeyiz. Çok üzülüyoruz. Bunun için mücadele ediyoruz. Ama gönüllerimizin kapısı her zaman açık. Ben Muhittin Başkanımı bir görev büyüğüm olarak her zaman örnek alıyorum. Biz abi kardeşiz. İyi günümüzde kötü günümüzde birlikte olduğumuzu biliyorum. Bu desteği de arkamızda sürekli hissediyorum.” diye konuştu.

Makam ziyaretinden sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ile birlikte Burdur Belediyesi Sanat Merkezi Atölyelerini de gezdi.

Atölyede seramikten, dokumaya üretim yapan kadınlarla sohbet eden Başkan Böcek, kadınların el emeği ürünlerine hayran kaldı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: ANTALYA, BÜYÜKŞEHİR, BELEDİYE, BAŞKANI, MUHİTTİN, BÖCEK,, BURDUR’DA,
Yorumlar
Haber Yazılımı