Haber Detayı
13 Haziran 2022 - Pazartesi 15:41
 
ADIM ADIM 2023, İLÇE İLÇE ANLATMA VE AYDINLATMA TOPLANTISI
ADIM ADIM 2023, İLÇE İLÇE ANLATMA VE AYDINLATMA TOPLANTISI
- Haberi
ADIM ADIM 2023, İLÇE İLÇE ANLATMA VE AYDINLATMA TOPLANTISI

Burdur’da MHP tarafından “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı” gerçekleştirildi. MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak biz hep şose yollardan gittik genelde asfalta hiç denk gelmedik. Çünkü biz Türkiye’nin zorluklarına talip olduk.” dedi.

Burdur’da MHP tarafından “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı” gerçekleştirildi.

MHP Burdur İl Başkanlığı tarafından Burdur Öğretmenevinde düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte, MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, MHP MYK Üyesi Turan Şener ve Necmi Yıldırım konuşma yaptı.

Toplantıya MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, MHP MYK Üyesi Turan Şener, MHP MYK Üyesi Necmi Yıldırım, MHP MYK Üyesi İlknur Fidan, MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte, Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan, Söğüt Belediye Başkanı Ayhan Yurdasiper, BUTSO Başkanı Yusuf Keyik, BESOB Başkanı Metin Sipahi, Burdur Ziraat Odası Başkanı Kemal Kubilay, bazı muhtarlar, STK temsilcileri, Ülkü Ocakları teşkilat üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

“Sıkıntıları Cumhur İttifakıyla beraber, birlik ve beraberlik içerisinde hep beraber aşacağız”

MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte, “2023’e giden yolda her ne kadar kim ne derse desin bugünkü ekonomik şartlarda sıkıntıların, 2-3 sene kovid pandemisinin üzerinden balyoz gibi geçmesiyle birlikte insanlarımızın bir ekonomik sıkıntısı var. Yok diyen kimse o yalan söylemiştir. Burdur gibi bir şehirde sizlerin yaşadığını şahsım olarak da esnaf olarak da teşkilat başkanı olarak bizlerde yaşıyoruz. Sokaklarda, pazarlarda dolaşıyoruz gerçekten bir ekonomik sıkıntı var mı? Var. Türkiye Cumhuriyeti’nin bir ferdi olarak geçmişte yaşanan sıkıntıları nasıl aştıysak bugünde Allah’ın izniyle bu sıkıntıları Cumhur İttifakıyla beraber, birlik ve beraberlik içerisinde hep beraber aşacağız. Bu sıkıntıları birlikte aşmak zorundayız. Çünkü aramızda 8-10 yaşlarında evlatlarımız var onların geleceği için. Dünya’nın ilk 10 ekonomisi arasına girmek zorundayız. Hangi siyasi görüşten olursak olalım birbirimize destek vererek bu bunalımdan çıkmak zorundayız. Yoksa ekonomi olarak geleceğimiz çok da parlak değil. Birlik ve beraberlik içerisinde bu sıkıntıları gidereceğiz. 2023 yılında da kol kola, omuz omuza vererek nasıl 31 Mart’ta 1 belediyeden 6 belediyeye çıkardıysak Burdur’dan 1 milletvekili çıkartacağız.” dedi.

“Bizim mücadelemiz nizam-ı alem davasıdır”

MHP MYK Üyesi Necmi Yıldırım, “2023’e giderken ülkemizin içinde bulunduğu başta coğrafi koşullar olmak üzere batının Türk düşmanlığı yeniden had safhaya ulaşmıştır. Maalesef kendi içimizdeki kendi milletimizin mensupları bu noktada ayrışmış ve teşekkül ettikleri siyasi partileri ile birlikte adeta küresel güçlerin, batının taşeronluğunu üstlenmişlerdir. Milliyetçi Hareket Partisi 53 yıllık tarihinde olduğu gibi Milliyetçi Hareket Partisi’nin mensupları Türklüğün binlerce yıllık tarihinde olduğu gibi bu oyunları, bu tuzakları önceden görüp, sezmektedir. Bizler şuurlu millet mensupları olarak önümüzdeki 2023 seçimlerini ülkemiz ve milletimiz için bir kader seçimi olarak baz alacak olursak burada bizlere büyük roller düşmektedir. Geçmişten günümüze çok kısa bir şekilde değinecek olursak bugün bu taşeron partiler sözcülüklerini üstlendiği kurguyu yapan küresel güçlerin özellikle 2010’lu yıllardan sonra başta gezi olayları olmak üzere MİT başkanının alınması, darbe girişimi bunun en açık göstergesidir. Bunlar sıradan olaylar değildir. Bunlar Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bölgesinde lider ülke olmasını engelleyecek ekonomisini, sosyoekonomik yapısını derinden sarsacak hamlelerdir. Özellikle kader seçimlerimizden sonra inşallah tekrardan Cumhur İttifakı ve onun gösterdiği aday ülkemizi temsil yetkisini aldığında Milliyetçi Hareketimiz mecliste güçlü, ideolojisine, şuuruna, bilincine yakışır bir şekilde temsil edildiğinde daha da büyük işler yapacağız. Ekonomide iyileştirmeler olacak. Özellikle 2023’e giderken memur maaşları başta olmak üzere asgari ücretlerde ve diğer alanlarda vatandaşımızı hükümetimiz yalnız bırakmayacak. Milliyetçi Hareket Partisi’nin mücadelesi kuru bir iktidar mücadelesi değildir. Bizim mücadelemiz nizam-ı alem davasıdır.” diye konuştu.

“Milliyetçi Hareket Partisi varsa umutsuzluk yoktur”

MHP MYK Üyesi Turan Şener, “Milliyetçi hareket Partisi’nin olduğu yerde asla umutsuzluk yoktur. Yarına, geleceğe asla bir umutsuzluğa kapılmıyoruz. Çünkü Genel Başkanımız Devlet Bahçeli 1992 yılında biz daha yaşça çok küçükken 2023 lider ülke Türkiye hedefini bize bıraktıktan sonra 1997 yılında Genel Başkanlık makamına geçtiğinde o dönemde ortaöğretim teşkilatlarında minik birer ülkücü olma gayretinde olan bizlere, evlatlarına sadece 2023 değil 2053’ü yani İstanbul’un Fethi’nin 600. yıl dönümünde süper güç Türkiye’yi ve 2071’i Anadolu’ya geldiğimizin 1000. yılında dünya devi Türkiye’yi bırakmıştır. O vizyonla bizleri yetiştirmiştir. O yüzden Milliyetçi Hareket Partisi varsa Bilge Lider Devlet Bahçeli varsa umutsuzluk asla yoktur.” ifadelerini kullandı.

Sorunlarınızı, dertlerinizi çözmeden orada yan gelip yatarsak o koltuklar bize haram olsun”

MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, “Biz bu coğrafyada asla iki gözümüz kapalı uyuyamayız. Bir gözümüz kapalı bir gözümüz açık olarak mücadele etmek zorundayız. Biz tüm teşkilatlarımızla ilçe ilçe dolaşıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak biz hep şose yollardan gittik genelde asfalta hiç denk gelmedik. Çünkü biz Türkiye’nin bu zorluklarına talip olduk. Sayın Genel Başkanımız beka dediğinde bazıları ‘beka neymiş’ dediler. Peşinden Suriye’yi, Ukrayna’yı, Yunanistan’ın açıklamalarını görünce dediler ki ‘beka ne kadar önemliymiş’. Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekilleri olarak gece gündüz çalışıyoruz. Sizler bizleri seçerek Ankara’ya gönderdiniz. Biz orada o koltuklarda rahat edelim diye göndermediniz. Dertlerinizi, sorunlarınızı çözün diye gönderdiniz. Eğer biz bu sorunlarınızı, dertlerinizi çözmeden orada yan gelip yatarsak o koltuklar bize haram olsun.” dedi.

Konuşmaların ardından katılımcılara söz verildi ve sorunlar ve talepler dinlendi.

Program Burdur’da Milliyetçi Hareket Partisi’ne katılan yeni üyelere rozet takılması ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

MUHAMMET FATİH BAŞCI

Kaynak: Editör:
Etiketler: ADIM, ADIM, 2023,, İLÇE, İLÇE, ANLATMA, VE, AYDINLATMA, TOPLANTISI,
Yorumlar
Haber Yazılımı