Haber Detayı
14 Ekim 2020 - Çarşamba 14:31
 
57 Şişe Kaçak içki yakalandı
Burdur’da durdurulan araçta 29 litre kaçak içki çıktı
- Haberi
57 Şişe Kaçak içki yakalandı

Burdur’da güvenlik güçlerinden kaçak içki operasyonu.

Edinilen bilgiye göre İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Denizli’den Burdur’a kaçak /bandrolsüz içki getirilececeği bilgisi aldı. Ekipler yaptığı araştırmalar sonucunda plakasını, markasını ve rengini tespit ettiği aracı Burdur’un Yeşilova ilçesi, Güney Köyü sınırlarında bulunan karayolu üzerinde durdurarak araçta arama yaptı. 

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin araçta yaptığı aramada 57 şişe, 29 litre kaçak /bandrolsüz içki (Viski)  ele geçirildi

Burdur Valiliği Basın Bürosu’nun konuyla ilgili yapmış olduğu açıklama şöyle:

“Güvenlik güçlerimiz tarafından, kaçakçılık suçlarının önlenmesi, takibi, men edilmesi ve haksız kazancın önüne geçilmesi amacıyla yürütülen çalışmalar kararlılıkla devam etmektedir.

Bu kapsamda, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Yeşilova Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak yürütülen çalışmada araç ile Denizli İlinden Burdur İline kaçak /bandrolsüz içki getireceği bilgisi alınmıştır.

Elde edilen bilgiler doğrultusunda yapılan araştırma ve çalışma sonucunda plakası markası ve rengi tespit edilen aracın Burdur ili, Yeşilova ilçesi, Güney Köyü sınırlarında bulunan karayolu üzerinde durdurulması maksadıyla yol kontrol ve arama noktası oluşturulmuştur.  

Söz konusu araç yapılan fizik takip sonucunda oluşturulan arama noktasında 11.10.2020 günü saat: 20.30 sıralarında durdurulmuştur. Adli makamlardan alınan arama kararı doğrultusunda araçta yapılan arama sonucunda toplam (57) şişe (29 litre) kaçak /bandrolsüz içki (Viski)  ele geçirilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: 57, Şişe, Kaçak, içki, yakalandı, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı