Haber Detayı
01 Nisan 2024 - Pazartesi 16:36
 
Çavdır'da Değişim Dedi: Kazanan Eczacı Ali Okan Yücel
Çavdır'da Değişim Dedi: Kazanan Eczacı Ali Okan Yücel
- Haberi
Çavdır'da Değişim Dedi: Kazanan Eczacı Ali Okan Yücel

Çavdır ilçesinde gerçekleşen belediye başkanlığı seçimleri sonuçlandı ve 53,79 oy oranıyla 1.440 oy alarak Eczacı Ali Okan Yücel, Çavdır Belediye Başkanı olarak seçildi.

Çavdır ilçesinde gerçekleşen belediye başkanlığı seçimleri sonuçlandı ve 53,79 oy oranıyla 1.440 oy alarak Eczacı Ali Okan Yücel, Çavdır Belediye Başkanı olarak seçildi. MHP'den belediyeyi devir alacak olan, Çavdır'da tanınan ve sevilen bir isim olan Yücel, yeni dönemde belediye başkanı olarak görev yapacak.

Ali Okan Yücel'in seçim zaferiÇavdır halkı arasında büyük sevinç ve memnuniyetle karşılandı. Yücel'in bölgede tanınmış olması ve yerel halkın desteğini kazanması, seçim sürecindeki etkili çalışmalarının bir yansıması olarak değerlendirilmişti.

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Çavdır'da coşkuyla karşılanan Ali Okan Yücel, destekçileriyle bir araya gelerek seçim zaferini kutladı. Yapılan kutlamalarda Yücel, halka teşekkür ederken, ilçenin daha da gelişmesi ve kalkınması için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Ali Okan Yücel'in belediye başkanı seçilmesiyle birlikte, Çavdır'ın geleceğiyle ilgili umutlar artarken, Yücel'in yeni dönemde şehre yapacağı katkılar da merakla bekleniyor.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Çavdır'da, Değişim, Dedi:, Kazanan, Eczacı, Ali, Okan, Yücel,
Yorumlar
Haber Yazılımı