Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz Tefenni Park Projesinin Müjdesini Verdi

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, ilçeye hizmet etmeye devam ediyor.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Covid-19 pandemisi ile geçen bir yılı geride bırakmak üzereyken, tamamlamakta olduğumuz 2020 yılı boyunca büyük bir özveri ve gayret ile çalışan başta değerli Belediye Personelime, Ülkemizdeki tüm sağlık personellerimize, emniyet teşkilatımıza ve tüm kamu çalışanlarımıza teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Yeni yılda, sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, mutlu, başarılı ve huzurlu bir yıl geçirmemiz dilekleriyle, yeni projemizin de müjdesini vermek istiyorum.
#TefenniPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi adını verdiğimiz projemiz ile Şehir Merkezimizde, İlçemizin prestijine ve marka değerine yaraşır bir yaşam alanı oluşturmayı hedefliyoruz. 48 Konut, 18 İş Yeri, Kapalı ve Açık Eğlence Alanlarının bulunduğu, Halkımızın hem yaşam standartlarını kolaylaştıracak hemde Sosyal ve Ekonomik anlamda katkı sağlayacağını düşündüğümüz Tefenni Park Projemizin başta Tefennimize, Burdurumuza ve Aziz Milletimize hayırlar getirmesini diliyor, Yeni yılınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.
Ümit Alagöz
- Tefenni Belediye Başkanı
Hayalleri küçümsemeyin. Dünyanın gördüğü her büyük başarı, önce bir hayaldi. En büyük çınar bir tohumda, en büyük kuş bir yumurtada gizliydi. (Edgar Allan Poe)