Mehmet Şimşek Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü oldu

Hasan Güven, Iğdır Aile ve Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne atanırken, Burdur Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne MAKÜ Kültür Spor Daire Başkanı Mehmet Şimşek görevlendirildi

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde görev değişimi oldu. İlimiz Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü görevini yürüten Hasan Güven, aynı kurumda Iğdır İl Müdürlüğü’ne atandı. Müdür Güven’den boşalan Burdur Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne ise Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet Şimşek geçici görevle görevlendirildi. 

YENİ GÖREVLERİNE BU HAFTA BAŞLAYACAKLAR

Hasan güven yeni görev yeri olan Iğdır Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde  bugün (4 Ocak 2021) görevine başlayacak olup, Mehmet Şimşek’in bu hafta içerisinde yeni görevine başlaması bekleniyor.

MÜDÜR GÜVEN MESAJ YAYINLADI

Iğdır’a atanan Müdür Hasan Güven sosyal medya hesabından yayınladığı mesajında; “Yaklaşık üç buçuk yıldır Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak görev yapmaktayım. Her başlangıcın bir sonu, her beraberliğin bir ayrılığı olduğu gibi ben de Burdur Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevimi 31/12/2020 itibariyle noktalıyorum” dedi.