Narkotik Polisinden UYUMA programı eğitimi

 

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü tarafından ‘En İyi Narkotik Polisi; Anne’ projesi kapsamında Narkotik Şube Müdürlüğü tarafından 29 anneye, UYUMA programı hakkında bilgilendirme yapıldı

İçişleri Bakanlığı koordinesinde ve Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı’nca çocukların ve gençlerin uyuşturucu ve zararlı madde kullanımının önüne geçmek, mücadelede annelerin farkındalığının artırılması ve anne duyarlılığından hareketle 81 ilde başlatılan ‘En İyi Narkotik Polisi; Anne” projesi çalışmaları Burdur’da tam gaz sürüyor. Burdur İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Müdürlüğü tarafından ‘En İyi Narkotik Polisi; Anne” projesi kapsamında Burdur Belediyesinde görevli 29 anneye, UYUMA programı hakkında bilgilendirme yapıldı.

Burdur Belediye Başkanlığında düzenlenen bilgilendirme toplantısında, narkotik polisi tarafından madde bağımlılığı ve mücadele konusunda sunum yapıldı.  Eğitim çalışmalarında, toplumsal farkındalığı ve bilinci en üst düzeye çıkarmak ve en önemlisi de annelerin farkındalığının artırılması olduğunu ifade edildi. Eğitim çalışması Burdur İl Emniyet Müdürlüğü resmi sosyal medya hesaplarından kamuoyu ile paylaşıldı.