Haber Detayı
10 Şubat 2023 - Cuma 16:49
 
Tefenni Bld. Başkanı Alagöz ve Gönüllüler Adıyaman'da
Tefenni Bld. Başkanı Alagöz ve Gönüllüler Adıyaman'da
- Haberi
Tefenni Bld. Başkanı Alagöz ve Gönüllüler Adıyaman'da

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz beraberinde gönüllülerden oluşan ekiple deprem bölgesine gitti.
Başkan Alagöz ve beraberindeki gönüllüler Adıyaman'da Aşevi kurmak ve Tefenni halkının emaneti olan yardımları ulaştırmak üzere Adıyaman'a giderek orada çalışmalara destek verdi.
Başkan Alagöz açıklamasında;
Tefenni Belediyesi olarak Adıyaman’da ki Vatandaşlarımızın yardımına yetiştik. İlçe Halkımızın gönlünden koparak yapmış oldukları yardımları Adıyaman’lı kardeşlerimize ulaştırdık.
Güzel Adıyaman şehrinin Deprem felaketi sonrası geldiği nokta yüreklerimizi dağladı. İnanıyorum ki hepimizin desteği ile bu yaralar çok kısa zamanda sarılacaktır.
Tabiki de tüm bunca olumsuzlukların yanında güzel haberlerde aldık. 38 yaşında bir erkek vatandaşımızın saatler sonra sağ salim hemen yanımızdaki enkazdan kurtulması gibi.
Ayrıca merkez de ki tüm enkazlarda onlarca arama kurtarma ekibinin ve her enkazda en az 4-5 iş makinasının mücadelesine de şahitlik ettiğimizi belirtmek istiyorum.
AFAD ve AKUT un üstün mücadelesi de belirtmek istediğim diğer bir husus.
Rabbim Türk Milletine ve Devletine zeval vermesin.
Devletimizde bu güç, Milletimizde de bu feraset olduğu müddetçe Türkiye Cumhuriyetinin bileğini hiç bir güç ve felaket bükemeyecektir inşallah.
Tefenni belediyesi ekipleri belirsiz bir süre Adıyaman’da yardımlarına devam edecektir.
Lakin mağdur olan vatandaşlarımızın sizlerin yardımına hala çok fazla ihtiyaçları var.Tüm halkımızın gücü nispetinde yardımlarına devam etmelerini önemle rica ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle Depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet Aziz Türk Milletine de başsağlığı diliyorum.
Saygılarımla
Ümit Alagöz
Tefenni Belediye Başkanı
Kaynak: Editör:
Etiketler: Tefenni, Bld., Başkanı, Alagöz, ve, Gönüllüler, Adıyaman'da,
Yorumlar
Haber Yazılımı