Yeni Devlet Hastanesinde Yer Teslimi Yapıldı

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur ile AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, yeni Burdur Devlet Hastanesinin yapım sözleşmesinin yüklenici firma tarafından imzalandığını müjdeledi. Yer tesliminin ardından yeni hastanenin yapımına başlanacağını kaydeden AK Parti Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, “Burdur’umuza 86 dönümlük arazi üzerine yapılacak olan 475 yatak kapasiteli 110 Odası Tek Kişilik,110 Odası 2 kişilik ve 10 Odası Suit tek kişilik Tuvalet,Banyosu ve Televizyonu Olan,115 Poliklinik Odası,14 Ameliyathane Salonu ,54 Yoğun Yatak Sayısı ile NİTELİKLİ HASTANE yapımı için( 256 araçlık Kapalı Otopark ve 495 Araçlık Açık Otoparklık ) Sağlık Bakanlığındaki tüm süreçler tamamlandı” ifadelerinin ardından çok geçmeden yüklenici firmaya yer teslim işlemi yapıldı.
Burdur Valisi Hasan Şıldak, AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, AK Parti Burdur Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan, İl Genel Meclisi Başkanı Murat AKbıyık’ın katılımlarıyla Sosyal Mesafe Şartları gözlenerek, Yeni Burdur Devlet Hastanesi İnşaat sahası, ihaleyi alan şirkete teslim edilmesi anına katılım sağladılar.
Yeni Burdur Devlet Hastanesinin sağlık alanında Burdurumuza yapılacak en önemli projelerimizden birisi olacağını belirten Milletvekili Uğur, “Yeni Burdur Devlet Hastanemizin yüklenici firmaya yer teslim işlemini yaptık. Projenin belirtilen süre içinde tamamlanıp vatandaşlarımızın hizmetine sunulması için sürecin yakından takipçisi olacağız. Burdurumuza hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.