VALİ HASAN ŞILDAK’TAN VEFA SOSYAL DESTEK GRUPLARI VE 112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİNE ZİYARET


Vali Hasan Şıldak, Covid – 19 salgını ile mücadele sürecinde önemli görevler üstlenen Vefa Sosyal Destek Grupları (VSDG) ve 112 Acil Çağrı Merkezinde görev yapan personeli ziyaret etti.

Sokağa çıkma kısıtlaması getirilen 65 yaş ve üzeri yaşlı vatandaşlarımızla ilgili kararın alındığı ilk andan itibaren, 112 Acil Çağrı Merkezi üzerinden alınan talepleri karşılamaya devam eden Vefa Sosyal Destek Grupları, yoğun geçen bu süreçte özverili bir şekilde çalışmaya devam ediyorlar.

Gerçekleştirdiği ziyarette VSDG ve 112 Acil Çağrı Merkezi personeli ile bir süre sohbet eden Vali Şıldak, yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Personele bu süreçte gösterdikleri özveriden dolayı teşekkür eden Vali Şıldak başarılar dileyerek, vatandaşlarımızın şükran duygularını kendilerine iletti.

Her iki ziyareti sosyal medya hesaplarından paylaşan Vali Hasan Şıldak, şu ifadelere yer verdi.

“Covid-19 sürecinin bir başka kahramanı Vefa Sosyal Destek Gruplarımız...

Yaşlılarımızın her an yanında olan bu fedakar personelimizle bir araya gelerek onlara toplumumuzun şükran duygularını ilettim.

#BirlikteBaşaracağız
#VSDG”

“112 Acil Çağrı Merkezi personelimiz bu dönemde çok daha fedakarca ve etkili çalışmalar üretiyor...

Vefa Sosyal Destek Gruplarımız ile işbirliği içinde görev yapan personelimize şükran duygularımızı ve başarı dileklerimizi ilettim.

#BirlikteBaşaracağız” dedi.