Tüyler Ürperten Cinayet: Önce Öldürdüler, Sonra Yaktılar!

Burdur’un Çeltikçi ilçesine bağlı Bağsaray köyünde bir vatandaş ölü bulundu.

Edinilen ilk bilgilere göre Çeltikçi ilçesine bağlı Bağsaray köyünde yaşayan çobanlık yapan Hasan Hüseyin Süzen, 3 gündür kayıp olarak aranıyordu.Jandarma ve polis ekiplerinin detaylı araştırması sonucu, Demirli mevkiinde Hasan Hüseyin Süzen ölü halde bulundu.

Olayla ilgili olarak detaylı soruşturma başlatan jandarma ekipleri, olayla ilgisi olan 5 kişiyi gözaltına aldı.Zanlıların jandarmada hala ifade verdikleri öğrenilirken, cansız halde bulunan Hasan Hüseyin Süzen’in öldürüldükten sonra ateşle yakıldığı iddia edildi.

Burdur Çeltikçi ilçesinde vahşice işlenen cinayet kan dondurdu. 3 gündür kayıp olan Hasan Hüseyin Süzen’in oğlu İsmail Süzen tarafından öldürüldükten sonra yakıldığı ortaya çıktı. 

Olay, Burdur’un Çelktikçi ilçesine bağlı Bağsaray köyünde yaşandı. İddiaya göre 3 gündür kayıp olarak aranan ve 10 yıldır çobanlık yapan Hasan Hüseyin Süzen (60), Demirli mevkisinde ölü olarak bulundu. Olayla ilgili olarak detaylı inceleme başlatan jandarma ekipleri, Hüseyin Sözen’in oğlu İsmail Süzen’i gözaltına aldı.

Zanlının jandarmadaki ifadesinde babasını öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi. Cansız halde bulunan Hasan Hüseyin Süzen’in öldürüldükten sonra ateşe atılıp yakıldığı tespit edildi. Bir süre önce eşinden ayrılan çoban Sözen’in koyunları sattığı bilgisine de ulaşıldı.