Futbol dünyası Sarp'a Kulak olabilmek için seferber oldu

Burdurlu minik Sarp Ege Aktaş'ın tedavi olabilmesi için Futbol dünyası seferber oldu. 

Doğuştan Kulak Yokluğu rahatsızlığı (microtia atrezia tip 3) hastası olan 2,5 yaşındaki Burdurlu minik Sarp için düzenlenen kampanyalara Futbol Dünyası da destek verdi. 

Yeni bir kulak ,kulak deliği ve kulak kanalı için yardım eder misin? Diyen Sarp için Galatasaray tüm sporcularının imzaladığı forma ile, ünlü futbolcular Arda Turan, Necati Ateş, Yusuf Erdoğan, Aydın Yılmaz, Olcay Şahan, Özgürcan Özcan, Zeki Yıldırım, Ryan Donk, Ayhan Akman, Uğur Demirok, yine çok sayıda futbolcunun imzaladığı forma canlı yayında açık artırma ile satılacak. 

Avukat Sırma Özgecan'ın instagram canlı yayın hesabında bugün saat 20:00'de gerçekleşecek canlı yayına ayrıca çok sayıda ünlü oyuncu ve sanatçı katılarak #sarpakulakver diyecekler. 

Daha önce de Burdurlu çok sayıda kişi evlerinde hazırladıkları ürünler ile minik Sarp'ın tedavi olabilmesi için kampanyaya destek vermiş, bu güne kadar Sarp'ın tedavi masraflarının 40 oranında para toplanabilmişti. 

Bu kapsamda 
Akşam saat 20:00 de başlayacak yayın
 Av. Özgecan Sırman’ın hesabından onun moderatörlüğünde yapılacaktır. Yayına bir çok ünlü isim katılacak olup aynı zamanda tüm GS kulübü de destek verecektir. 
Lütfen canlı yayını @sirmaozgecan  hesabından takip edelim. Link⬇️

https://instagram.com/sirmaozgecan?igshid=1mywm1qafqi0e

Sarp bebeğimizin instagram hesabını da takip edelim⬇️

https://instagram.com/sarpinkumbarasi?igshid=17btazwxfglum

BAĞIŞ LİNKİ: 
https://taplink.cc/sarpinkumbarasi