Burdur'u Keşfetmeye Hazır mısın?

TANITIM FİLMLERİ TAMAMLANDI.
BURDUR’U KEŞFETMEYE HAZIR MISIN?

Burdur Valiliği olarak, binlerce yıllık tarihi değerlere, eşsiz doğal güzelliklere ve zengin kültürel mirasa sahip İlimizin tanıtımı amacıyla Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) katkılarıyla hazırlanan Tanıtım Filmleri tamamlandı.

Daha önceden hazırlanan tanıtım filminin günün teknolojik şartları da göz önünde bulundurulduğunda yetersiz kalmasından yola çıkılarak, son yıllarda İlimizde giderek artan turizm hareketliliği dikkate alınarak turizm potansiyelinin daha geniş kitlelere ulaştırılması amacıyla, gerek değişik fuar, organizasyon ve programlarda, gerekse sosyal medya platformunda kullanmak üzere 8 aylık bir takvimi içeren yoğun bir çalışmayla hazırlanan filmler tamamlanmasının ardından Valiliğimiz İnternet Sitesi ve sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

İlimizin; başta Antik Kentleri olmak üzere tarihi değerlerimizin tanıtımına yönelik Tarih Temalı “Tarih BURDUR’da Keşfetmeye Hazır mısın?”, eşsiz doğal mirasımızın tanıtımı amacıyla Doğa Temalı “Doğa BURDUR’da Keşfetmeye Hazır mısın?”, Teke Yöresinin Başkenti olarak anılan İlimizde yaşanan ve yaşatılan Yörük Kültürünün tanıtımı amacıyla Halk Kültürü Temalı “Yörük Kültürü BURDUR’da Keşfetmeye Hazır mısın? ve Burdur temalı genel tanıtım filmi  “BURDUR’u Keşfetmeye Hazır mısın?”, sloganlarının kullanıldığı dört (4) bölümden oluşan Tanıtım Filmleri değişik program ve ortamlarda kullanılmaya yönelik her bir konu başlığının uzun ve 1 dakikalık kısa versiyonları olmak üzere toplam 8 filmden oluşuyor.

Vali Hasan Şıldak filmlerle ilgili yaptığı değerlendirmede; sosyal medyada yayınladığı andan itibaren geniş kesimler tarafından paylaşılarak izlenen filmlerin İlimiz için hayırlı olmasını diledi.

"Göreve başladığım ilk günden itibaren bir eksiklik olarak değerlendirdiğim tanıtım filmi konusunda Valiliğimizce BAKA'ya hazırlatılan filmlerin İlimizin tanıtımına büyük katkıda bulunacağına inanıyorum." dedi.

  Video linkleri   Burdur'u Keşfetmeye Hazır mısın? http://burdur.gov.tr/burduru-kesfetmeye-hazir-misin     Yörük Kültürü Burdur'da Keşfetmeye Hazır mısın? http://burdur.gov.tr/yoruk-kulturu-burdurda    Doğa Burdur'da Keşfetmeye Hazır mısın? http://burdur.gov.tr/doga-burdurda   Tarih Burdur'da Keşfetmeye Hazır mısın? http://burdur.gov.tr/tarih-burdurda