BUCAK’TA KADIN CİNAYETİ!

Bucak'ta Hatice Işık çalıştığı iş yerinde kocasının gözleri önünde av tüfeğiyle vurularak öldürüldü.

Hatice Işık'ın kocası saldırganın üzerine atlayarak elinden silahı alırken, kaçan zanlı polis ekiplerince yakalandı.


Olay, Burdur’un Bucak ilçesi, Hacı Ömer Ağa Camii karşısında akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Ramazan T., Hatice Işık'ın çalıştığı şarküteriye gelerek genç kadına 3 el ateş etti. Daha sonra olay anında Hatice Işık'ın yanında bulunan Mehmet Işık, Ramazan T.'nin üzerine atlayarak silahı Ramazan T'nin elinden almayı başardı.

Mehmet Işık'ın silahı alması üzerine Katil zanlısı Mehmet Işık'a, “Sizinle işim bitmedi. Görüşeceğiz” diyerek olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Çevredeki vatandaşlar, 112 Acil Servis ve polis ekiplerine ihbarda bulundu. Genç Kadın, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Genç kadının cenazesi, olay yerine gelen Cumhuriyet savcısının ardından Bucak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olaydan haberdar olan genç kadının çalıştığı iş yerine gelen Işık’ın yakınları ise sinir krizi geçirdi.

Gözleri önünde eşi vurulan Mehmet Işık, “Silahı elinden aldım. Katil, kaçarken müdahale edemedim. Şok geçirdim. Nutkum tutuldu. Bir şey yapamadım. Silahı aldım. O arada kaçtı” sözlerini kullandı

Cinayet zanlısı Ramazan T. Bucak İlçe Emniyet Ekiplerinin titiz ve başarılı çalışmaları sonucunda Eşek Alanı mevkiinde bulunan bahçe evinde yakalandı. Gözaltına alınan katil zanlısının emniyetteki ifadesinin ardından mahkemeye çıkarılacağı öğrenildi.

ZANLI TUTUKLANDI

Bucak'ta 28 Nisan'da meydana gelen silahlı saldırının zanlısı çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Burdur'un Bucak İlçesi'nde 2 çocuk annesi 28 yaşındaki Hatice Işık'ı av tüfeği ile öldüren R.T, Burdur'un Bucak İlçesi'nde göz altına alındı, adliyeye sevk edilmesinin ardından tutuklandı.

 

NNCHABER