BAŞKAN ERCENGİZ’DEN YARDIMSEVER GENÇLERE ÖVGÜ

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, sosyal medya hesabı üzerinden Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilde yıkıma neden olan depremlerin ardından başlatılan yardım kampanyasında Konferans ve Sergi Salonu’nda toplanan yardımları, kolileyerek tırlara yükleyen gönüllü gençlere yönelik bir paylaşımda bulundu.

Başkan Ercengiz, paylaşımında gençler hakkında, “Üç gündür ne açız ne susuzuz ne de yorgunuz demediler. Hatta bağış olarak gelen suları dahi içmiyorlar. Çorba içmeye sandviç yemeye zorla ikna ediyoruz. Politik düşünceleri hatta birbirleri ile tanışmaları bile önemli değil. Akılları fikirleri sadece aynı ülkenin mağdur yurttaşlarına yardım edebilmek!” ifadelerini kullandı.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz paylaşımında şu ifadelere yer verdi; “Çoğunluğu genç hatta çocuk yaşta bize göre. Büyük bir bölümü fotoğraf karesinde bile değil ! Z kuşağı diye tanımlanan; sözde duyarsız duygusuz adlandırılan ama yakından tanıdıkça içimin içime sığmadığı hatta bazen gözlerimin yaşardığı davranışlar sergileyen pırıl pırıl evlatlar… Üç gündür ne açız ne susuzuz ne de yorgunuz demediler. Hatta bağış olarak gelen suları dahi içmiyorlar. Çorba içmeye sandviç yemeye zorla ikna ediyoruz. Politik düşünceleri hatta birbirleri ile tanışmaları bile önemli değil. Akılları fikirleri sadece aynı ülkenin mağdur yurttaşlarına yardım edebilmek! Gençler sizleri çok seviyorum hepinizin gözlerinden öpüyorum, sizleri yetiştiren Atatürk’ün evlatları Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını da yürekten kutluyorum.”